Vine al Breakfast Run

Una passejada olímpica

Quan faltin menys de 24h per a la sortida de la Marató, seré a la Font Màgica de Montjuïc per córrer la Breakfast Run: una passejada tranquil·la que segueix els últims quilòmetres de la Marató dels Jocs Olímpics de Barcelona’92.


Els que el dia abans de la Marató pretenen quedar-se a casa sense moure’s ni un milímetre per tal de no gastar energies pensant en l’endemà s’equivoquen. Perquè el dia abans de córrer la distància de Filípides el millor que es pot fer és una trotada tranquil·la per un recorregut històric amb esmorzar final.

4km per a començar a fer ambient

La Breakfast Run no és una cursa perquè no té línia de sortida ni meta. Senzillament és una passejada on estem convidats tots els que l’endemà correrem la Marató de Barcelona i també els nostres amics i familiars.

D’una banda, 4km a ritme tranquil és una distància ideal per a despistar els nervis i per a fer una mica d’esport sense cansar-se ni suar. A més a més, sortir de casa i trobar-se amb altres corredors és una bona manera de distreure’s i fer passar les hores d’una jornada prèvia que sembla que no s’acabi mai.

I de l’altra, es tracta d’una molt bona ocasió de reviure la història el dia abans de fer-ne. El recorregut passa pels últims quilòmetres de la Marató dels Jocs Olímpics de Barcelona, una Marató amb un final duríssim comparat amb el d’ara -apunt per a encarar la pujadeta del Paral·lel-.

Finalment, també és l’espai perfecte per a córrer amb els amics que el dia de la cursa ens donaran suport. Perquè si bé els nens que acompanyen pares i mares a la recta de meta són una imatge molt tendra, els amics que corren trams amb corredors potser s’ho podrien estalviar. I què millor que una trotada el dia abans amb esmorzar final? -gratis!-.

Jo hi seré; a les 9.30 a davant de la Font Màgica de Montjuïc. I al migdia, per a alimentar-me bé, fer societat i aconseguir que segueixin passant les hores mentre no arriba la d’anar a dormir, aniré a la Pasta Party.

Anuncis

One Comment Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s