El Correbarri 2015 escalfa motors

Entrenant per la millor 10k de BCN

La 10k de Barcelona amb més bon ambient, el Correbarri, va convidar-me a un entrenament exclusiu a la platja de Sant Sebastià, al costat del Club Natació Atlètic Barceloneta. Guiats per la Jes Bonet vam treballar la força, la velocitat i el bon rotllo entre els districtes. I és que els més de 20 corredors que vam entrenar junts vam compartir una molt bona estona i vam fer-nos amics, encara que el dia 4 d’octubre serem rivals.


El Correbarri ens agrada

M’agrada quan arriba la tardor i Sant Martí em convoca a defensar el títol aconseguit a l’edició anterior del Correbarri. I sé que us agrada quan arriba la tardor i el vostre districte us convoca per destronar-nos. I és que el Correbarri ens agrada.

I ens agrada per l’organització, amb atenció personalitzada i excel·lent, cuidant fins a l’últim detall. I també ens agrada pel recorregut, ràpid i diferent al de les grans curses de Barcelona, una oportunitat per fer una 10k que no s’assembla a cap. I no ens hem d’oblidar que ens agrada perquè des que comença la promoció ens sentim part imprescindible d’un equip: les setmanes abans fent pinya a les xarxes socials i descobrint el color de la samarreta; a la fira del corredor -la més glamourosa de Barcelona- prenent la matrícula dels que recullen la samarreta del mateix districte i dels rivals; i el dia de la cursa reforçant el sentiment de pertinença a un barri, un dels valors que es cotitzen a Barcelona; i just després de la cursa celebrant el títol o prometent-nos guanyar-lo l’any que ve.

_MG_8160

Una cursa per a tothom

El Correbarri, organitzat per Gaudium Sports, és una cursa perfecta per a tots els perfils. Aquells que fa temps que correm tenim una cita perfecta per a fer una bona marca. I els que acaben de començar a córrer o debuten en una cursa no se senten novells sinó que se senten part implicada i imprescindible per a l’èxit del lloc on viuen. Tot plegat en un ambient d’una competitivitat diferent, col·lectiva i en comú, tant difícil de trobar avui en dia i tant valuosa. Quin escenari pot ser millor que aquest per passar un matí de diumenge?

_MG_8199

I jo què?

Jo vaig tornar de l’entrenament del Correbarri amb moltes ganes d’explicar com de bé m’ho havia passat (ho podeu veure aquí) patint als relleus, rient als exercicis de força, saltant escales amunt i escales avall i brindant a primera línia de mar després d’una dutxa refrescant.

I tinc al cap Berlín, que és com ha de ser, perquè falta poc més d’una setmana per a ser a la línia de sortida amb 42km i 195m per davant. I alhora tinc el Correbarri al cor: un any més ens hi trobarem i gaudirem! Si encara no us heu inscrit, feu-ho, que no us en penedireu!

Anuncis

One Comment Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s